reprezentat autorizat caterpillar marine
foto diesel mecanica

COMPANIA - GENERALITATI

Diesel Mecanica este Dealerul Roman Autorizat Caterpillar Marine pentru navele care naviga in ape interioare, nave care naviga pe mare, ambarcatiuni de pescuit si aplicatii in larg. DM furnizeaza clientilor sai sisteme noi complete de propulsie, inclusiv unitati auxiliare cum ar fi propulsoare, motoare pompa, seturi de generatoare electrice si motoare pentru toate aplicatiile si furnizari suplimentare necesare.

Seturile de generatoare sunt construite conform regulilor ANR si Rhine River. Pentru ape interioare avem intotdeauna cateva pe stoc, iar in caz contrar le putem furniza imediat.

Reparatiile, reviziile si intretinerea motoarelor Caterpillar sunt efectuate in intreaga lume. Compania detine tehnicieni experti care efectueaza service 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Acestia solutioneaza tot felul de probleme si desfasoara reparatiile pe santier. Ori de cate ori este necesar, reparatiile sau reviziile sunt desfasurate la atelierul de reparatii din Constanta.

Furnizam piese Caterpillar la preturi competitive intr-un timp scurt de livrare. Toti clientii nostri pot alege sa foloseasca programul de schimb CAT pentru piesele Caterpillar pentru care avem o mare varietate.

Suntem o companie specializata care si-a format reputatia pe baza abordarii individuale si personale ireprosabile si timpului de reactie foarte rapid. La Diesel Mecanica, clientii reprezinta mai mult decat un numar de referinta.
 
brandbar
logo yes bv yerseke
logo Antwerp Diesel Repair
logo CF Techniek
logo industrial marine services
logo green power