reprezentat autorizat caterpillar marine
foto diesel mecanica

COMPANIA - LOCURI DE MUNCA

Diesel Mecanica este intotdeauna in cautare de angajati care indragesc motoarele de nave. Daca sunteti gata de a afla mai multe despre motoarele Caterpillar si John Deere si daca doriti sa va imbunatatiti abilitatile, angajarea la DM ar putea fi cel mai bun lucru pentru dvs.!

Pasiune
Angajatii de la DM sunt pasionati de motoarele maritime. Angajatii nostri sunt dornici de a ajuta clientii rapid si profesionist. Ajutam clientii acolo unde este nevoie, in cele mai multe cazuri insemnand in strainatate. In cazul in care doriti o abordare anticipata si sunteti flexibil si va place varietatea, atunci apelati la DM!

Munca
Abordarea DM presupune serviciul rapid si expertiza. Datorita serviciului rapid pe care-l oferim clientilor, angajatii nostri trebuie sa fie flexibili. Nu se stie niciodata dimineata cum va decurge intreaga zi si nu se stie niciodata cand se incheie ziua. In cazul in care trebuie incheiat un proiect, facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca-l incheiem la timp. Scopul nostru este de a ne asigura ca toti clientii pot naviga din nou in cel mai scurt timp.

Linii scurte de comunicare
DM este o afacere de familie cu linii scurte de comunicare, reactie directa, contact si cooperare unul cu altul. Compania are o atmosfera familiara si o mentalitate interactiva. In prezent sunt oportunitati pentru locuri de munca.
 
brandbar
logo yes bv yerseke
logo Antwerp Diesel Repair
logo CF Techniek
logo industrial marine services
logo green power