reprezentat autorizat caterpillar marine
foto diesel mecanica

Remotorizare

Dacă doriți să treceți la un motor modern Caterpillar sau John Deere, Diesel Mecanica este partenerul dvs. perfect!

Upgrade-uri
Re-motorizarea înseamnă că DM înlocuiește motorul dvs. curent cu un motor Caterpillar sau John Deere nou sau complet reconditionat, care îndeplinește cele mai recente cerințe. DM are toate echipamentele disponibile: trepte de viteză, răcitoare, amortizoare și motoare. Rezultatul re-motorizării este spectaculos: veți putea naviga cu motoare ultramoderne după doar două până la șase săptămâni.

Renovarea sălii mașinilor
Cu aprobarea dvs., vom profita de ocazia pentru renovarea încăperii mașinilor, când se efectuează re-motorizarea. În majoritatea cazurilor, se pot obține câștiguri considerabile prin înlocuirea tehnologiei convenționale cu oțelul "inteligent". Greutatea redusă combinată cu motoarele moderne va îmbunătăți considerabil eficiența navei.

DM efectuează modificarea camerelor mașinilor. Mecanicii noștri cunosc motoarele din interior și din exterior și, prin urmare, știu exact ceea ce este necesar pentru obținerea rezultatelor corecte. Deoarece întregul proiect a fost obținut cu DM, puteți fi siguri că totul se potrivește împreună.
 
brandbar
logo yes bv yerseke
logo Antwerp Diesel Repair
logo CF Techniek
logo industrial marine services
logo green power