reprezentat autorizat caterpillar marine
foto diesel mecanica

SERVICII – REVIZIE

O a doua sansa la viata
Motoarele Caterpillar pot fi supuse reviziei. O astfel de revizie va dubla durata de viata a motorului la mai mult de douazeci de ani.

Principi de baza
Datorita anilor de experienta, DM a dezvoltat o abordare care combina calitatea si viteza. DM poate efectua o revizie completa in doua pana la sase saptamani. Aceasta include demontarea, revizia, probele efectuate in camera de testare, asamblarea, testarea navigabilitatii si verificarea. Meticulozitatea Calitatea unei revizii este determinata de cat de meticulos este desfasurata. Componentele de baza sunt verificate cu precizie inainte ca motorul sa fie demontat. Este folosita o tehnologie moderna in timpul acestei verificari, cum ar fi infrarosu si campuri magnetice. Procesarea componentelor este efectuata de noi. In cazul in care trebuie procesat arborele– prin frezare, rectificare, redresare sau alezare – aceasta se va efectua de compania asociata CF-Techniek.

Cand este necesara o revizie?
Daca un motor are nevoie de revizie sau nu depinde de la caz la caz. De aceea venim personal la bordul navei pentru a inspecta motorul in intregime. Folosim un endoscop pentru a verifica interiorul motorului. In functie de constatari, va vom face recomandari. In cazul in care este necesara o revizie, vom intocmi o oferta si vom face o planificare pentru revizia motorului. Pentru DM planificarea nu este o promisiune. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a respecta planificarea si pentru a ne asigura ca o vom mentine.
 
brandbar
logo yes bv yerseke
logo Antwerp Diesel Repair
logo CF Techniek
logo industrial marine services
logo green power